Sesungguhnya orang yang berkali-kali gagal bercinta, pada suatu saat akan bertemu juga cinta sejati yang ditunggunya. Sesungguhnya orang yang berkali-kali gagal bercinta, pada suatu saat akan bertemu juga cinta sejati yang ditunggunya. Sesungguhnya orang yang berkali-kali gagal bercinta, pada suatu saat akan bertemu juga cinta sejati yang ditunggunya.Sesungguhnya orang yang berkali-kali gagal bercinta, pada suatu saat akan bertemu juga cinta sejati yang ditunggunya.

09 June 2012

Hye hey hui hoi woi and assalamualaikum :) Haha ekceli kita tak tahu nak update apa ni. Bosang bosang xD Lama dah kita abaikan blogger comel kita ni, habis berhabukkkkk. Hewhew. Lagi dua puluh jam mahu pulang ke kandang :'( Mamaaaaa, kakak rindu mama nanti. Dekat hostel nanti kalau mama call tak sah kalau akak tak nangis. Huh. Nanti kawan kawan gelak kan. Hahaha jahat! Sebut pasal kawan kita rindu NUR AFFALINA BT MOHD ASRI, rindu nak main badminton dengan dia petang petang. Hari khamis hari tu kita dah jumpa kan, siap lepak taman lagi. Hewhew. NUR AMIRA ERINA BT ABDUL AZIZ kita dah baca blog awak. Huh. Kata kita ni kuat touching pula! Jaga baik ahh awak balik hostel nanti kita bogelkan awak. Hahaha! Tapi memang betul pun kita ni kuat touching. Maaf yee. Hati ni kecil nau ahh. Cencitip :-P Thanks for last wednesday sayanggg :) Tak lupa juga dekat NURUL FAZREN EMELDA BT HUSSIN iaitu si kecik rindu awak lah, eh eh kejap, hari jumat malam kita nampak awak dekat MBO. Nak tengok bohsia 2 lettew. Haha. Ramai gila orang kan wakk? Hewhew. Alhamdulillah cuti sekolah dua minggu ni, kita dapat jumpa semua kawan kita ni :) Kau adoo? Haha. Awak semua kawan terbaik kita tau tau. Ingat tahun ni kita last :'( Ahhh diam ah tak nak cakap pasal ni dulu. Karang tak pasal pasal tisu dekat rumah kita ni habis pula. Hewhew. Jumpa esok awak semuaaaa :) Muah <3